Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Galleria vai Tiedostokirjasto uudelle foorumille

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

Potsie

Potsie
Valvoja
Valvoja
Kyselyä tulee nyt vähän tavallista enemmän mutta koska käyttäjillehän sitä uuttakin foorumia tehdään niin on luonnollista selvittää mitä käyttäjät tahtovat.

Eli nyt on kaksi vaihtoehtoa, ensimmäinen on Galleria. Se olisi jonkinlainen palvelu johon käyttäjät voisivat laittaa kuvia OMSI:sta ja varmaan muistakin ajopeleistä tai vaikka oikeista busseista.

Toinen on tiedostokirjasto jonne käyttäjät voisivat ladata värityksiään tai muita modauksia helposti ja ne olisi helposti sieltä ladattavissa.


-----------------------------------------------------------------------


En ota vastaan ongelmanratkaisu pyyntöjä YV:eenä. Parhaan vastauksen saat kun kysyt täällä tai chatissa. Tarkista myös löytyykö apua täältä: http://omsi.foorumi.biz/f7-tutoriaalit

Mikäli et ole varma minne kysymys pitäisi laittaa niin laita se tänne: http://omsi.foorumi.biz/t975-sekalaisten-kysymysten-ketju

Mikäli ongelmana on että omsi toimii huonosti tai koneen tehot eivät tunnu riittävän, tai on valkoisia tekstuureita tai bussi aiheuttaa lagimista, nykimistä tms niin lue tämä läpi ja toimi ohjeiden mukaan http://omsi.foorumi.biz/t1014-kokoelma-ohjeita-joilla-saat-omsin-pyorimaan-sujuvammin
Jaa tämä artikkeli: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

ollicasfinland

Viesti lähetetty La 9 Marras 2013 - 6:08  ollicasfinland

Onko tulevaisuudessa mahdollista pistää jompaan kumpaan myös Omsiin liittymättömiä kuvia/tiedostoja? Esim. tekemiäni taustakuvia yms.?

Tomi

Viesti lähetetty To 21 Marras 2013 - 4:49  Tomi

Molemmat ovatkin sittenkin tulossa mutta rajatuin ominaisuuksin! Smile

Miksi?
Tiedostokirjasto on esimerkiksi todella järkevä valinta ainakin toistaseksi pelkästään pienille tiedostokoille esimerkiksi, väritykset löytää yhdestä paikkaa sekä lisätään myös automaattisesti väritykset osioon. Ei tarvitse niiden kanssa enään säädellä, minne ladata ja vielä erikseen lisätä! Nopeeta ja kätevää eikö? ;)Muiden modien kanssa voimme harkita tilankäyttöä mikäli niitä tulee tulevaisuudessa. Mutta kustannuksien takia rajaamme hieman ominaisuuksia ja se pitää ymmärtää koska emme toimi ilmaiseksi ja rahaa ei ole rajattomasti käytössämme. Lahjoituksina ja muilla keinolla nämäkin pienet rajoitukset otetaan ehkä pois käytöstä tulevaisuudessa. Niin paljon on tekemistä vielä että kaikkea emme voi luvata ja taata ja mikään ei ole täysin varmaa mutta teemme parhaamme.

Kuvagalleria on tulossa teidän toivomuksestanne myös!

Äänestys on siis päättynyt jotta pyrimme saamaan kaikki ainakin osittain valmiiksi ennen kuin foorumi avautuu 29.11.2013!

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa