Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Muistelua menneiltä vuosilta ja odotuksia tulevasta vuodesta

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

Tomi

Tomi
Ylläpitäjä ja Perustaja
Ylläpitäjä ja Perustaja
Foorumilla on korjattu viimeaikoina paljon asioita joita ei välttämättä huomaa. Viimeisimpänä korjattuna asiana oli jostain syystä monistunut toiselle sivulle edellisiä viestejä ja tämä asia on nyt korjattu.

Tietoa
Foorumi on virallisesti perustettu: 21.1.2012
Foorumi päivittää modit pääsääntöisesti joka päivä eri sivustoilta kerättynä.

Omia mietteitä kuluneesta ja tulevasta vuodesta
Mennyt vuosi pitää kaikkea sisällä. Foorumin perustin ensiksi foorumit.fi alustalle joka loppupelissä oli aika huono ilmais alusta. Tässä sentään muokattavuus on suhtkoht rajatonta.

Mutta en ollut kuitenkaan valmis ylläpitämään sivustoa. Joten foorumi hiljeni melkein täysin heti alussa. Ensimmäinen käyttäjä oli levander94 joka on edelleen aktiivinen kävijä! Foorumi välillä heräili henkiin mutta itseä ei vieläkään foorumin ylläpito kiinnostanut ja ei ollut myöskään aikaa. Välillä meenasin luovutttaa koko foorumin suhteen. Kesällä koin "valaistuksen" sitten sen jälkeen kun uusi ylläpitäjä tuli tilalleni vain hetken kerkesin olla pois ylläpidon hommista kun huomasin että tämä uusi ylläpitäjä ei osaa tehdä mitään. "Paniikissa" sitten mietin että onko hän halukas yhteistyöhön minun kanssa että palaan takaisin ylläpitoon. Itseäni huoletti että tätä menoa foorumi ei ainenkaan pysy pystyssä kun uusi ylläpitäjä ei ylläpitänyt foorumia ollenkaan. Loppuenlopuksi minä olin taas sivuston "pomo". Silloinen uusi ylläpitäjä ehkä muistetaan parhaiten nimellä HYmyUKko. Olihan hänellä tosin liuta muita nimiä Eagle, BBeta .... Loppuen lopuksi hän meenasin tuhota loppullisesti koko foorumin omalla sekoilullaan. Kaikkea tässä menneellä vuodella on tapahtunut mutta tästä toivon mukaan ei voi kuin nousta Wink
Omsi 2:kin on tulossa mikä on todella hyvä uutinen ja sen uutisen myötä on vielä ainakin pari vuotta foorumin pysymiseksi taattu.
Ylläpito on nyt tällä hetkellä loistotiimi joten siihen ei ole luultavasti lähiaikoina tulossa muutosta.

Ensi vuoden tavoitteena on että joka kuukausi vaihdan uuden yläbannerin josta valitaan paras vuoden lopussa. Jos sinulla tätä jotain vastaan niin ilmaise mielipiteesi. Smile Ei kannata aina samaa ylläbanneria pitää koska vaihtelu virkistää.

Te päätätte loppuenlopuksi millaiseksi foorumin teemme. Jos sinulla on jotain mielessä niin tule vain rohkeasti kertomaan.


-----------------------------------------------------------------------------------------
Toisen ylläpitäjän (Veh:in) kommentit kuluneesta vuodesta ja tulevaisuudesta

Mikä jäi mieleen vuodesta 2012
Vuodesta 2012 mieleen jäi enimmäkseen ihanat uudet käyttäjät ja vaihdos uuteen palveluntarjoajaan. Vaihdoksen jälkeen alkoivat kävijätkin lisääntyä ja foorumi tulla tunnetuksi hieman muuallakin. Tietysti nyt mukaan liittyi draamaakin kun edellisen foorumin valvoja uhkaili ja edellinen ylläpitäjä meenasi tuhota koko foorumin ja erään foorumin kävijät suuttuivat ylläpitäjälle. Pitkän ajan kuluttua tämä unohtui ja kaikki alkoivat jatkaa normaalia elämää. Foorumille saatiin enemmän kävijöitä, joten tietenkin uusi valvojakin tarvittiin valvomaan viestejä eli ollicasfinland. Näin takaamme että foorumi pysyy hyvänä ja siistinä vuonna 2012 ja ensivuonnakin!

Mitä odotan vuodelta 2013?


Ensivuodelta odotan vielä enemmän kävijöitä, ja enemmän aktiivista porukkaa, tähän viittaavia merkkejä on, ja ne vahvistuvat päivä päivältä. Kun olet aktiivinen ja vierailet aktiivisesti foorumilla, se auttaa meitä pitämään foorumin pystyssä, ilman sinua ei ole meitäkään.

RIEHAKASTA UUTTA VUOTTA TOIVOTTAA VEH!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Valvojan (ollicasfinlandin) mietteitä


Omsi-foorumin löysin viestieni 24. marraskuuta jonka jälkeen täällä on tullut pyörittyä suht aktiivisesti kirjoitellen viestejä ja opastaessa (tai olla itse opastettavana). Täällä on ollut itseasiassa aika viihtyisääkin, chatissä on ollut hauska jutella niitä näitä ja kysellä kuulumisia. Valvojaksi pääsin 6 joulukuuta klo 16.40 joka oli ihme ainakin kulutetun Coca-Colan määrää miettiessä.

Joulukuu on ollut vähän hiljaisempi Omsin kannalta: odotettu Omsin joulupäivityskin venyi vuoden 2013 neljänteen kvartaaliin, joka oli varmasti monelle pieni pettymys. Minut yllätti myös tulevan Omsi kakkosen maksullisuus. Mutta heti kun kuulin että pelin takana on vain kaksi miestä, olin heti valmis maksamaan pelistä. Maailmanloppukin tuli ja meni ja tässä minä tätä ihan mukavasti kirjoitan ja sinä sitä luet.

Vuonna 2013... Epäilen että Omsiin tulee paljon kaikkea hienoa: nivelbussit loppuvuodesta, hienoja yksikerrosbusseja, telibusseja... Uskon myös että foorumi jatkaa kasvuaan ja että Kärpät voittavat Jokerit SM-liigan playoffeissa ratkaisevan ottelun jatkoajalla 5-4.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille Omsi-foorumilaisille!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Kiitos kaikille menneestä vuodesta. Erityinen kiitos Levander94 ja ortofage6 jotka ovat pitkäaikasempia aktiivisiä kävijoitä ja nähneet kaikki tämän foorumin ylös ja alas nousemukset. Ja vielä luottavat foorumin toimintaan. Pahoittelut myös menneen vuoden tapahtumista.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Video on nyt näkyvissä

Video on otettu testimielessä. Sentakia en ole vaivautunut (huonoa) videota editoimaan mutta tämä on ainoa muisto edellisestä foorumista. Olen pahoillani tuossa keskellä olevasta record palkista.

Chat kohtaus löytyy 1:27 kohdasta.

Chatissä esiintyvät henkilöt:

HYmyUKko= Edellinen ylläpitäjä
Tomi= Alkuperäinen ylläpitäjä
Veh= Uusi ylläpitäjä
Ortofage6= Yksi pitkäaikasimmista kävijöistä

Video on rajoitetun ajan näkyvissä. (31.12.2012-3.1.2013)
Jos haluat nähdä videon pyydä ylläpitäjältä linkki.

Muistelua menneiltä vuosilta ja odotuksia tulevasta vuodesta Coollo10Viimeinen muokkaaja, Tomi pvm Su 6 Tammi 2013 - 7:22, muokattu 2 kertaa


-----------------------------------------------------------------------

Ystävällisin terveisin

Ylläpitäjä Tomi
yllapito@ets-omsi.net
www.ets-omsi.net
Jaa tämä artikkeli: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

avatar

Viesti lähetetty Ma 31 Joulu 2012 - 6:15  ortofage6

Kiitos samoin ja hyvää uutta vuotta 2013!

Hyvää uutta vuotta täältäkin! Smile

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa