Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Apua-Osio

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Apua-Osio Empty Apua-Osio lähetetty Ti 2 Loka 2012 - 5:51

Veh


Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Tänne apua osioon on tarkoitus kerätä teidän kysymyksiä. Voit luoda kysymyksellesi uuden aiheen, mutta vain yksi (1) aihe asiasta!!! Viisaimmat ja avuliaimmat vastaavat taitojensa mukaan!

Miten muotoilet viestisi?

1. Kerro sinun ongelmasi, mahdollisimman tarkasti.
2. Liitä viestiisi tarvittavat tiedostot. (Kuva yms.)
3. Odota vastausta.
( Emme halua että lähetät ketjuun jopa päivä viestin, miksette vastaa yms! Tarvittaessa puutumme tähän, ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin. )


Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian!
Viimeinen muokkaaja, Veh pvm Su 21 Huhti 2013 - 5:47, muokattu 2 kertaa (Raportin syy : Ohjetta selvennetty ja paranneltu.)


-----------------------------------------------------------------------
Terveisin: Ylläpitäjä Veh

2Apua-Osio Empty Vs: Apua-Osio lähetetty La 19 Loka 2013 - 7:34

Potsie

Potsie
Valvoja
Valvoja
Muutin nyt monen ketjun otsikon paremmin kysymystä vastaavaksi. Eli ketjut kuten apua, omsi ja ääni sekä muutamat muut on nyt otsikoitu paremmin ongelmaa kuvaavaksi. Tarkoitus on että joku voisi täältä katsoa löytyykö hänen ongelmaansa jo ennestään ratkaisua, se ei onnistu ilman kuvaavia otsikoita.

Alkuperäisestä vehin kirjoittamista ohjeista yllä puuttuu pari juttua:

Tee ketjullesi otsikko josta käy selkeästi ilmi jo ennen ketjun aukaisua että mitä kysymys koskee.

Lisäksi käytä aikaa viestin kirjoittamiseen, katso ettei tule kirjotusvirheitä, ja että viesti on selkeä. Älä kirjoita kuin olisit hengenhädässä, vastaus ei tule silti sen nopeammin.

Jos et jaksa selvittää ongelmaa itse niin näe edes sen verran vaivaa että käytät kunnolla aikaa kysymyksen kirjoittamiseen. Se näyttää että sinulla on edes jotain arvostusta niitä kohtaan jotka täällä neuvovat muita.

Saatuasi vastauksen, ilmaisen selkeästi oliko siitä jotain hyötyä. Jos et vastaa mitään, niin kukaan ei tiedä toimiko neuvo. Älä siis vastauksen saatuasi ryntää sitä testaamaan ja uppoudu pelaamiseen sekä unohda asiaa, vaan palaa kertomaan auttoiko neuvo vai ei. Tämäkin asia kertoo että arvostat sitä joka sinua täällä neuvoi omalla vapaa-ajallaan mitään korvausta siitä pyytämättä.

Jos otsikon keksiminen on todella vaikeaa niin voit aina kysyä täällä valmiissa ketjussa: http://omsi.foorumi.biz/t975-sekalaisten-kysymysten-ketju


-----------------------------------------------------------------------


En ota vastaan ongelmanratkaisu pyyntöjä YV:eenä. Parhaan vastauksen saat kun kysyt täällä tai chatissa. Tarkista myös löytyykö apua täältä: http://omsi.foorumi.biz/f7-tutoriaalit

Mikäli et ole varma minne kysymys pitäisi laittaa niin laita se tänne: http://omsi.foorumi.biz/t975-sekalaisten-kysymysten-ketju

Mikäli ongelmana on että omsi toimii huonosti tai koneen tehot eivät tunnu riittävän, tai on valkoisia tekstuureita tai bussi aiheuttaa lagimista, nykimistä tms niin lue tämä läpi ja toimi ohjeiden mukaan http://omsi.foorumi.biz/t1014-kokoelma-ohjeita-joilla-saat-omsin-pyorimaan-sujuvammin

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa